Régi barát, nagyon jó ízlésű DJ – de soha nem említette, hogy esetleg csatlakozna hozzánk. Aztán a Revenge bulin valahogy szóba került, mi meg álltunk elébe: büszkén jelentjük, ezentól  a Deephouse.hu színeiben pörget Korényi Péter alias DJ Nova is!

 

LETÖLTÉS / DOWNLOAD

Péter emlékei szerint 9 éves kora óta hallgat elektronikus zenét: kezdetben a  Depeche Mode és Kraftwerk hangzása határozták meg ízlését – ezeket egyébként máig előszeretettel veszi elő -, majd 1994-től elkezdett bulikba is  járni. Nem sokkal később határozta el,  hogy inkább a pult másik oldaláról  élné meg a partikat, elkezdett hát lemezeket venni: kezdetben csak house-t, majd 1999-től egyre tudatosabban mélyebb cuccokat is.

Szettjeit máig a  house és a  deephouse  stílusok határozzák meg, abból is a soul-os, funk-os, disco-s hangzások kerülnek elő sűrűbben a táskájából – ahogy mi is, ő is visszaállóban van a bakelitről való zenélésre.


Az utobbi pár évből sokaknak ismerős lehet pl. az I Love Deep bulikból, ő warmupolt pl. Terry Lee Brown Jr. vagy Peter Heller előtt is.

Egyre többször fordul meg a Deephouse.hu stúdiójában is, előfordulhat, hogy hamarosan 1-2 produceri munka is kikerül a kezei közül.

Friss mixe a Here Comes The Sun, még meleg, fogyasszátok sok szeretettel!