2011. június 17.
U26 Clubshop Budapest, Eiffel tér (Nyugati Pályaudvar mellett)

Kezdés: 21:00
A belépés ingyenes!

Line up:

In:Form b2b White Rack (Freakyhouse, Tilos Rádió, The Hoptenon)
Ruszi b2b Mr. Fiel (Deephouse.hu – Freakyhouse, Tilos Rádió)
Vinyluser (Deephouse.hu)
Terrence Parker (PMW/Detroit)
Sailor b2b Marcelo Mas (Freakyhouse, Deephouse.hu)

Egyesek szerint az USA-ban a 70-es és 80-as években a nagy-tavak környékén létezett egy tábor, amelyben az amerikai hadsereg különleges (magukat csak DJedi harcosoknak nevező) alakulata számára képeztek ki katonákat. A csapat feladata az akkor még titkos laborokban fejlesztett house zene elterjesztése lett volna a keleti blokk országaiban, a nyugat számára előnyös változásokat előidézendő. A program végül a megcsappanó anyagi források miatt megszűnt, a tagok pedig a közelben lévő nagyvárosokban lemezlovasként helyezkedtek el. Legendák szerint innen került ki DJedi Frankie Knuckles, DJedi Kevin Saunderson, vagy DJedi Ron Hardy is.

Hasonló utat bejárva, a gospel house teremtő atyjaként aposztrofált Terrence Parker természetfeletti képességeire detroiti klubokban figyeltek fel a partizók tömegei. A produceri munkán túlmenően a többi nagy öreg house DJ közül is kiemelkedett elképesztő technikájával, fülesként használt telefonjából pedig állítólag mindig foglalt jelzés szólt. Rá valóban igaz a mondás: „a keverőpultot hangszerként használja”.
1988 óta több mint 100 lemeze jelenet meg, melyek közül kettő is szerepelt UK top 20-as listán. Szinte mindenkinek készített remixet, aki él és mozog, Shaun Escofferytől Christina Aguileraig. Stílusvilága a diszkótól a house-ig terjed, hip hoppal és funkkal karöltve.

2011. június 17-én egy olyan DJedi látogat hozzánk, akinek a vérében van a szórakoztatás. Mellőzve bármilyen fajta öncélú művészi tevékenységet, célja 100%-ig kiszolgálni a közönségét különleges és látványos szettjével. Senkinek sem kell megijedni, sztárvendégünk játéka alatt nem családjával fog telefonon beszélgetni, noha most is végig ott lesz a fülén a kagyló. Ezért is legyen erre az estére a jelszó: Hallo! Több mint 100 várost megjárva, a népszerű dj végre Budapestre érkezik. Találkozunk az U26-ban, addig is az erő legyen veletek!

Terrence Parker @ DEMF, 2005

Terrence Parker @ Sektor 909 Skopje, Macedonia

Terrence Parker – Live at House TV (Viva 1996, Part 1 of 2)