Biográfia:

1976-ban, zeneszerető családba születtem Budapesten. Szüleim már egészen fiatal koromban hozzászoktattak az aktív zenehallgatáshoz, mivel nálunk mindig szólt valami, méghozzá általában hangosan. A nagyszobában ott figyelt az Akai hi-fi torony, amihez bár nem volt szabad hozzányúlnom, de nagyon érdekelt : ) . “Komolyabban” középiskolás koromban kezdtem a zene iránt érdeklődni, miután beszereztem egy 15 éves Pioneer erősítőt, és kazettás deck-et. Aztán apukám nekem adta azt a bizonyos (szintén 15 éves) Akai lemezjátszót, és onnantól kezdve elkezdtem vásárolni a lemezeket. Persze akkor még csak hobbicélból, keverőm ill. másik lemezjátszóm nem is volt. Később, a suli végeztével az első fizetéseimből beszereztem egy második lemezjátszót, és egy kis olcsó keverőt. Innentől kezdve egyre tudatosabban vettem a lemezeket, egyre többet gyakoroltam, és idővel a felszerelésemet is tökéletesítgettem.

“Felfedezésemet” dj Blackman-nek köszönhetem, aki meghallgatta egy mixemet, és lehetőséget biztosított, hogy élőben is bizonyítsak. Így zenéltem pár alkalommal a Home Caféban, és általa sikerült bejutnom az Est fm-be is, a Sunset Café “stábjába”. 2002 nyarától Jutasi Tamással dolgoztam a Klubrádióban, a Mantra Sound Warmup c. mősorban, illetőleg a West Balkánon a Sunset café esteken. Ebben az évben indult a FREEE Magazin által szervezett I love deep (deep)house partysorozat, ahová azóta is többször meghívtak zenélni. 2003 januárjától kétheti rendszerességgel játszom a Radiocafé 98.6-on Konrád és Nagy A oldalán az Instrument c. műsorban. 2004 februárjában elindítottam saját klubestemet, amely NeedForMeet névre hallgat, decemberben pedig meghívást kaptam Münchenbe, a Green Room Bar-ba.

Műfajom az idehaza még sajnos csak kevésbé ismert lounge, ami a ritmusosabb chill zenéket és a finomabb partydarabokat foglalja magába. Szettjeimet főként a deephouse-ra, ill. aköré építem, de játszom mindent, ami deep, funk és/vagy jazzy.

 

Kedvenc producerek:
Atjazz, Swag, The Rurals, Vincenzo, Charles Webster, Playin’ 4 the city, Kevin Yost, Hanna, Llorca, Nor Elle, The Timewriter, St. Germain, Fred Everything, Buscemi, Miguel Migs, Marcel, Yonderboi (…)

Kedvenc kiadók:
F Communication, La Rosiére, Mantis, JCR, Guidance, Naked Music, Peng, Rotax, Stir15, Toko, Svek, Silver Network, Versatile, Cookin’, Plastic city (…)

Néhány hely, ahol volt szerencsém zenélni:
Home Café, West Balkán (Sunset Café), Café Naplement-Citadella (Sunset Café), Pacha (I love deep), Mecca Café-Győr, Frankhegy 2002 (Mantra Sound), Kultiplex (Mantra sound), G-Pont (Mantra Sound), Supersonic Technikum (ZTM), Home (I love deep), Green Room Bar- München, UpSideDown (NeedForMeet), Cha-cha-cha, Café57
Rádiók: Est fm (Sunset Café/Bioritmus), Klubrádió (Mantra Sound Warmup), Radiocafé 98.6 (Instrument), JAM rádió-Veszprém